Известие

Collapse
No announcement yet.

Мултивибратор за фаровете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мултивибратор за фаровете

Здравейте колеги!
    От скоро имам следния проблем,забравям си фаровете включени,поради простата причина че звуковия сигнал за забравени фарове не работи.Преди време ако не пищеше поне леко тракаше,но сега нито трака нито пищи.
    Та въпроса ми е има ли някой подобен проблем?Знае ли някои къде се намира това чудо и дали може да се поправи или трябва ново??
    Ако може и някоя снимка да въпросното нещо.

П.С. Изобщо не съм сигурен че е мултивибратор но по звука така ми се струва.

ПОЗДРАВИ!!!
    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

в бриколаж ги има по 5-10 лв нови
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Това е добре ама аз нямам никаква идея как изглежда това нещо и каде се намира

Comment

Колега при мене свири по някога,проблема идва от бутончетата на вратите,нещо не ми правят контакт като хората.По принцип устройството представлява нещо като сиво реленце (като кубче е) и на моита седи отдолу под таблото над педала за газта.
        Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
        sigpic

Comment

Бутоните за вратите ги има при всеки алармаджия. На мен ми взеха 5 лв за двете предни.
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Re: Мултивибратор за фаровете

Първоначално публикувано от DJ
            Здравейте колеги!
            От скоро имам следния проблем,забравям си фаровете включени,поради простата причина че звуковия сигнал за забравени фарове не работи.Преди време ако не пищеше поне леко тракаше,но сега нито трака нито пищи.
            Та въпроса ми е има ли някой подобен проблем?Знае ли някои къде се намира това чудо и дали може да се поправи или трябва ново??
            Ако може и някоя снимка да въпросното нещо.

П.С. Изобщо не съм сигурен че е мултивибратор но по звука така ми се струва.

ПОЗДРАВИ!!!
            Казваме му зумер, свързва се между бушона за една от късите светлини с + и минус на бутона на вратата!
            Ето то и една картинка:
            ALFA 147 1.9JTD 16v -

Comment

Колега alfista,
              на моета кола над педала за газ-та има ключалка(която аз подозирам че е някакъв вид имобилаизер или нещо от сорта,нямам ключ за там така съм я купил)така че не смея да пипам там данеби да стане
              П.С. ако някои има идея какво е това с ключалката нека сподели

Колега Neokill,
              ако става въпрос за бутона за осветление на купето той си работи....(поне осветлението работи де)

Колега Hit-ko,
              всичко което написа е чудесно сега остава да ми кажеш къде се намира това чудо

Благодаря на всички отзовали се колеги
              П.С. Това чудо трябва да го оправя защото съм голям заплес и като забравя фаровете и после

Comment

Колега alfista,
                на моета кола над педала за газ-та има ключалка(която аз подозирам че е някакъв вид имобилаизер или нещо от сорта,нямам ключ за там така съм я купил)така че не смея да пипам там данеби да стане
                П.С. ако някои има идея какво е това с ключалката нека сподели

Колега Neokill,
                ако става въпрос за бутона за осветление на купето той си работи....(поне осветлението работи де)

Колега Hit-ko,
                всичко което написа е чудесно сега остава да ми кажеш къде се намира това чудо

Благодаря на всички отзовали се колеги
                П.С. Това чудо трябва да го оправя защото съм голям заплес и като забравя фаровете и после
                Понякога това зумерче седи под километража вдясно (под таблото м/у въздуховодите на парното и километража). Най-често е сиво на цвят, с решетъчни страни. Въпросното зумерче е с 3 крака - по това ще го познаеш!
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Колега Bobi_33,
                  надявам се имаш впредвид кръглите 3 въздухоотвода?А трябва ли нещо да разглабям за да стигна до него?И скъпо ли е такова ново(и има ли го ново?).

П.С. колега Bobi_33, моля прочети си Л.С. че имаш едно от мене ,защото ти си ми казвал, че рядко ги четеш
                  .
                  И много благодаря за помоща

Comment

Колега Bobi_33,
                    надявам се имаш впредвид кръглите 3 въздухоотвода?
                    Точно те Такива зумери ги има и втора употреба. Има и при Сашо, и по моргите също се срещат. Въпросът е обаче, че тези зумери понякога седят и на разни други места под таблото. Просто зависи от коя година е колата и разни други фактори.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
                      Колега Bobi_33,
                      надявам се имаш впредвид кръглите 3 въздухоотвода?
                      Точно те Такива зумери ги има и втора употреба. Има и при Сашо, и по моргите също се срещат. Въпросът е обаче, че тези зумери понякога седят и на разни други места под таблото. Просто зависи от коя година е колата и разни други фактори.
                      Мерси много колега изкара си една троянска сливова пък дано го намеря,иначе пак ще попитам

Comment

Working...
                      X